Τη διατήρηση στα βαρέα και ανθυγιεινά ζητούν οι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία

Τη διατήρηση στα βαρέα και ανθυγιεινά όλων των ειδικοτήτων των εργαζομένων στα ξενοδοχεία και στον επισιτισμό διεκδικεί (παρά την αντίθετη εισήγηση της Επιτροπής για τα βαρέα) η Ομοσπονδία του κλάδου με 24ωρη προειδοποιητική απεργία και συλλαλητήριο στις 23 Αυγούστου, στις 11 π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος.

«Οι συνθήκες εργασίας δεν έχουν αλλάξει ώστε να δικαιολογείται η διαγραφή από τη λίστα ούτε των σερβιτόρων, ούτε των μαγείρων ούτε των καμαριέρων» ανακοίνωσε η Ομοσπονδία προβλέποντας ότι αν βγουν από τη λίστα κάποιες ειδικότητες, «η πλειοψηφία των εργαζομένων, λόγω της εποχιακής απασχόλησής τους, θα χρειάζονται 45 χρόνια εργασίας για να συμπληρώσουν τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης ενώ οι εργαζόμενοι ηλικίας 50 – 65 ετών θα καταδικαστούν σε μακροχρόνια ανεργία».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024. Υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων 1. …