ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μπαλάκι οι εργαζόμενοι του Ντυνάν στα συμφέροντα Βγενόπουλου- Αποστολόπουλου

Κι ο Μαρτίνης αρμενίζει στο Αιγαίο...
Την κόντρα (συμφερόντων) Βγενόπουλου-Μαρτίνη-Αποστολόπουλου πληρώνουν οι εργαζόμενοι στο Νοσ.Ερρίκος Ντυνάν που μένουν απλήρωτοι για άλλη μια φορά.Την ώρα που ο Πρόεδρος τους απολαμβάνει το Αιγαίο με την θαλαμηγό του, στους διαδρόμους του νοσοκομείου κυκλοφορεί το απειλητικό τελεσίγραφο του αφεντικού της Marfin:
Αν μέχρι την Παρασκευή 12 Αυγούστου δεν έχει ξεκουμπιστεί ο Αποστολόπουλος με την "σφήνα" Μαιευτική κλινική του από τους 2 ορόφους που καταλαμβάνει στο Ντυνάν, η MARFIN (που έχει χορηγήσει χοντρό δάνειο στο Νοσοκομείο) δεσμεύει για την αποπληρωμή τα εισοδήματα του Ιδρύματος, και κατά συνέπεια αναστέλλεται η μισθοδοσία του προσωπικού που ήδη έχει καθυστερήσει.
Όπως μας πληροφορούν εργαζόμενοι,
μετά την... απόφαση της ειδικής επιτροπής της Βουλής και Δικαστηρίου , σύμφωνα με τις οποίa ο Αποστολόπουλος παρανόμως (επι εποχής Αβραμόπουλου) "εγκατέστησε " την Μαιευτική κλινική ΓΑΙΑ, και πρέπει το αργότερο στο τέλος αυτής της εβδομάδας να απομακρυνθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει σοβαρή παράβασης της νομοθεσίας (εκτός των γνωστών ατασθαλιών για μη απόδοση ΦΠΑ,που δημοσιεύθηκαν από το Capital.gr (klik).
Οι εργαζόμενοι μας πληροφορούν ότι ενώ απαγορεύεται στο Ντυνάν ακόμα και να εξετάσουν παιδιά κάτω των 16 ετών (δεν υπάρχει παιδιατρικό τμήμα), εντούτοις επέτρεψαν σε Γενικό Νοσοκομείο να λειτουργεί Μαιευτική Κλινική , καταφεύγοντας στο "κόλπο" να δημιουργήσουν έξτρα Είσοδο -Έξοδο επι της Σεβαστουπόλεως. Βέβαια κανείς δεν ελέγχει αν οι γονείς με τα νεογέννητα χρησιμοποιούν την κοινή είσοδο (με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία τους) επί της Μεσογείων.
Το θέμα όμως είναι ότι ο Αποστολόπουλος (όπως διαμηνύει) δεν σκοπεύει να συμμορφωθεί, και να εγκαταλείψει το Μαιευτήριο- Χρυσορυχείο στις 12 Αυγούστου , γι αυτό κι ο Βγενόπουλος ασκεί πιέσεις (εκβιάζοντας κατ' άλλους) με τη μη πληρωμή των εργαζόμενων.
Και φυσικά εκτός από τον Αντρέα Μαρτίνη που Τοταρμενίζει στο Αιγαίο, και κάποιους (τ.απλούς υπαλλήλους στο Ωνάσειο και τώρα διορισμένους ως) οικονομικούς διευθυντές που πληρώνονται με το αστρονομικό μισθό των 17.000 ευρώ το μήνα, και που φυσικά έχουν βάλει στην άκρη κάτι (ψιλά) για τις δύσκολες μέρες, οι υπόλοιποι εργαζόμενοι τραβούν άσχημο κουπί καλοκαιριάτικα.
Ενδεικτικό παράδειγμα της κατάστασης είναι ότι το προσωπικό που ζήτησε να πάρει το επίδομα Αδείας, εξαναγκάσθηκε να υπογράψει ότι το ποσό που εισέπραξε (30% του μισθού) , χορηγείται ως... έναντι μισθού Αυγούστου. Ο λόγος για το... τέχνασμα?
Τώρα οι εργαζόμενοι δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν επίσχεση Εργασίας .
Τυχαίο?
Σύντομα ,περισσότερα...νέα από το μέτωπο της Μεοσογείων...
P.s. Οι εργαζόμενοι στο ΓΑΙΑ εντός του Ντυνάν, φυσικά πληρώνονται κανονικά από τον...Αποστολόπουλο...
Πηγή: Εργαζόμενοι και Συνδικαλιστές του Ερίκος Ντυνάν
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Jumbo: Ξεπέρασαν το 1 δισ. ευρώ οι πωλήσεις

Αύξηση στις πωλήσεις και στα καθαρά κέρδη που έφτασαν τα 303 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η …