Αποφασισμένοι για απεργίες οι εφοριακοί

Αποφασισμένοι για απεργίες οι εφοριακοίΑπεργία την επόμενη εβδομάδα, στις 23 και τις 24 του μήνα, έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι στις Οικονομικές υπηρεσίες, με τον πρόεδρο της ΠΟΕ-ΔΟΥ Γιάννη Γρίβα να δηλώνει πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δεχθούν περαιτέρω μείωση των αποδοχών μας.

«Τα πράγματα με το ενιαίο μισθολόγιο είναι εξαιρετικά σοβαρά», είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM ο κ. Γρίβας, προσθέτοντας: «Δεν κάνουν οι εφοριακοί λευκές απεργίες, αλλά δεν έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε κανονικές απεργίες; Η κυβέρνηση έχει χρόνο ως την επόμενη εβδομάδα να πάρει τις τελικές της αποφάσεις και εμείς, στο βαθμό που θα δούμε ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση, το συνδικάτο είναι υποχρεωμένο να ανταποκριθεί στον κόσμο που εκπροσωπεί»

Για τους ελέγχους του ΣΔΟΕ και τον εντοπισμό αδήλωτων εισοδημάτων 70 εκατ. ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς, ο κ. Γρίβας είπε πως «η χώρα μας είναι γνωστό τοις πάσι ότι είναι χώρα φορολογικής ασυδοσίας, με τεράστια φοροκλοπή και φοροαποφυγή. Στο βαθμό που έχουμε στα χέρια μας τη θεσμική δυνατότητα και με τραπεζικούς λογαριασμούς και άλλα στοιχεία, όπως και το ΣΔΟΕ, κάνουμε ελέγχους για να μπουν τα πράγματα σε μία τάξη».

#artFoot {width:100%; margin:30px 0 30px 0;}
#artFoot td.l {vertical-align:middle}
#artFoot td.r {text-align:right;vertical-align:middle;}
#artFoot td.r a {color:blue}
#artFoot td.r a:hover {text-decoration:none}
#artFoot td.r img {border:0px;vertical-align:middle}
#artFoot td.r table {width:100%; border-collapse:collapse; margin:0px; padding:0px }
#artFoot td.r table td {vertical-align:middle;height:72px; text-align:right; }
#artFoot td.r table td span {font-size:11px; color:#606060}

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δεν πέρασε η πρόταση δυσπιστίας

"Όχι" ψήφισαν οι 158 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Κατσιβαρδάς - …