Πρόεδρος ταχυδρόμων Γιώργος Βασιλόπουλος: Σχέδιο απαξίωσης των ΕΛΤΑ

ο πρόεδρος της ΠΟΣΤ Γιώργος Βασιλόπουλος

Υπόνοιες για σχέδιο απαξίωσης των Ελληνικών Ταχυδρομείων με στόχο την πώλησή τους άφησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρομικών (ΠΟΣΤ) Γιώργος Βασιλόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ με αφορμή το πόρισμα του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή. Το πόρισμα κάνει λόγο για παράνομες επιχορηγήσεις στους συνδικαλιστές ύψους 3,7 εκατ. ευρώ, κατά τη χρονική περίοδο 1999 - 2010.

«Βάλλεται ο οργανισμός. Εμείς ως εργαζόμενοι κάνουμε υπερπροσπάθεια για να κρατήσουμε κερδοφόρο τα ΕΛΤΑ, αλλά οι μεταφορές και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο είναι στοχευμένες για να εξαγοραστούν. Γίνεται προσπάθεια απαξίωσης» δήλωσε χαρακτηριστικά στην «Πρώτη Γραμμή».

Ο κ. Βασιλόπουλος υποστηρίζει ότι με νόμιμο τρόπο και βάσει των συλλογικών συμβάσεων εργασίας που έχουν υπογραφεί με τη διοίκηση, έγιναν οι επιχορηγήσεις προς την ΠΟΣΤ.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Ικανοποίηση από τις προκριματικές εκλογές

Κομματικές πηγές ανέφεραν χθες το βράδυ πως η συμμετοχή ξεπέρασε τον πήχη των 50.000 που …