Γέφυρα Ρίου – Αντιρίου. Ειδικές Τιμές μόνο για λίγους…..?

Κυριακή 14-8-2011 πέρασα τη γέφυρα του Ρίου προς Ναύπακτο το μεσημέρι και επέστρεψα και πάλι στην Πάτρα πριν παρέλθουν 8 ώρες.
Συγγενείς από την Πάτρα με είχαν ενημερώσει ότι τις Κυριακές όταν επιστρέφεις εντός οκταώρου δεν πληρώνεις διπλά.
Πράγματι πλήρωσα το αντίτιμο κατά την έξοδο και κρατάω την απόδειξη την οποία δείχνω στην επιστροφή (στην οποία αναγράφεται σαφώς η ώρα διέλευσης) και ζητώ να μην πληρώσω και πάλι αφού δεν είχε ξεπεραστεί το οκτάωρο.
Αντί αυτού η υπάλληλος με ενημερώνει ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί δεν το δήλωσα όταν πέρασα το μεσημέρι για να μου κόψει λέει και κάποια άλλη ειδική κάρτα την οποία έπρεπε να επιδείξω κατά την επιστροφή.
Τη ρωτάω “Πού το γράφει αυτό για να ενημερωθεί δηλ. ο κόσμος τι ισχύει  για τις Κυριακές και ότι πρέπει να το δηλώνεις κατά την έξοδο”
Μου απαντά : “Έπρεπε να ρωτήσετε”.
Πληρώνω το αντίτιμο για δεύτερη φορά εκνευρίζομαι και θαυμάζω τον ορθολογισμό της!
Δηλαδή κάποιος που δεν το γνωρίζει … “στόμα με στόμα”  πρέπει κατά τη λογική των υπευθύνων της γέφυρας να ρωτήσει αυτό που πουθενά δεν αναγράφεται ούτε στο σταθμό διοδίων, ούτε στο site τους στο οποίο πουθενά δεν αναφέρεται κάτι για τις Κυριακές…!
Συμπέρασμα : Θα επιπλήξω αυστηρότατα τους συγγενείς μου που με ενημέρωσαν ελλιπώς όπως όφειλαν !!
Τα υποδέλοιπα συμπεράσματα δικά σας…
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σε λειτουργία η εφαρμογή υπολογισμού χιλιομετρικών αποστάσεων

Σε λειτουργία η εφαρμογή υπολογισμού χιλιομετρικών αποστάσεων Οδηγός Χιλιομετρικών Αποστάσεων μεταξύ των οικισμών της χώρας …