Συλλαλητήριο στη ΔΕΘ οργανώνει η ΓΣΕΕ

Πανεργατικό συλλαλητήριο διοργανώνει η ΓΣΕΕ και τα συνδικάτα, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε ο Γιάννης Παναγόπουλος.
Ο κ. Παναγόπουλος τόνισε ότι «τα σημερινά στατιστικά στοιχεία του ΟΑΕΔ για το ύψος και τη σύνθεση των καταγεγραμμένων ανέργων επιβεβαιώνει δυστυχώς με τον πιο έντονο τρόπο τις εκτιμήσεις της ΓΣΕΕ για τα αποτελέσματα της ακολουθούμενης σκληρής περιοριστικής εισοδηματικής πολιτικής».
Η μετάταξη του ΦΠΑ στα είδη εστίασης από 13% σε 23%, εκτιμά η ΓΣΕΕ, θα επιδεινώσει περαιτέρω την οικονομική δραστηριότητα, ενώ θα οδηγήσει και στη νέα διόγκωση της ανεργίας.
«Αποτελεσματική λύση για την αντιμετώπιση της ανεργίας αποτελεί η ανάπτυξη και η ενίσχυση της πραγματικής οικονομίας ώστε να δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας. Διαχρονική απαίτηση της ΓΣΕΕ είναι η αύξηση του επιδόματος ανεργίας και η διεύρυνση του χρόνου χορήγησης του , προκειμένου να ανακουφιστούν οι χιλιάδες άνεργοι», σημείωσε ο κ. Παναγόπουλος.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει

«Ενα κανονικό κόμμα θα κατέθετε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο εμπρόθεσμα και δεν θα έπαιζε γελοίο …