Συζητήθηκε η αίτηση πτώχευσης της Φίλκεραμ

Αλλη μια μεγάλη επιχείρηση της Θεσσαλονίκης οδηγείται σε λουκέτο και θα αφήσει στο δρόμο 220 εργαζομένους, που θα προστεθούν στη στρατιά των ανέργων.
Πρόκειται για την εταιρεία παραγωγής κεραμικών πλακιδίων Φίλκεραμ Τζόνσον, που ιδρύθηκε το 1962 και χθες συζητήθηκε, στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, η αίτησή της για πτώχευση.
Οι εργαζόμενοι, που είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες, έκαναν συγκέντρωση στο δικαστικό μέγαρο, αποδοκίμασαν τους εκπροσώπους της ιδιοκτησίας και φώναξαν συνθήματα, όπως «θέλουμε δουλειά και όχι ανεργία».
Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να εκδοθεί το επόμενο διάστημα και οι εργαζόμενοι ευελπιστούν να εισπράξουν τα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις, καθώς και να απεγκλωβιστούν, μέσω της απόλυσης, για να αναζητήσουν αλλού εργασία.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …