Άκαρπη η συνάντηση για την ΚΟΝΤΙ

Άκαρπη η συνάντηση για την ΚΟΝΤΙΆκαρπη απέβη η τριμερής συνάντηση για το μέλλον του εργοστασίου της ΚΟΝΤΙ στο υπουργείο Εργασίας. Παρά τις παρεμβάσεις του υφυπουργού κ. Κουτσούκου, των βουλευτών του Νομού, του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, του δημάρχου Βόλου, της διοίκησης του ΕΚΒ αλλά και του σωματείου, η εταιρεία εμμένει στη θέση της να κλείσει το εργοστάσιο στο Βόλο και να απολυθούν όλοι οι εργαζόμενοι μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, αφού ειδοποιηθούν.

Όπως δήλωσε χαρκτηριστικά ο πρόεδρος του ΕΚΒ, Θανάσης Παπαδημόπουλος, στην

ουσία αυτή η τριμερής παραμένει ανοιχτή, έχει ζητηθεί και νέα συνάντηση με την διοίκησης της μητρικής εταιρείας, κι όχι τη διεύθυνση του Βόλου που σε δικά της λάθη οφείλονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το εργοστάσιο.

Οι εργαζόμενοι είναι απελπισμένοι ενώ θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, όπως το μπλοκάρισμα του εργοστασίου στο Βόλο. Σήμερα πάντως ο διευθυντής τυο εργοστασίου στο Βόλο έδωσε άδεια στους υπαλλήλους του λογιστηρίου για να μην εκδοθεί η μισθοδοσία του Αυγούστου.

«Πρόκειται για έναν ψυχρό πόλεμο που δεν ξέρω που θα οδηγήσει, πέρα από την ταλαιπωρία των εργαζομένων που είναι οι μόνοι που δεν ευθύνονται για την κατάσταση», τόνισε ο κ. Παπαδημόπουλος.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …