Wikileaks: «Αντιπαραγωγική η ΕΥΠ» δηλώνει ο διοικητής της Κ. Μπίκας

Με τα μελανότερα χρώματα περιέγραψε την ΕΥΠ ο διοικητής της, πρέσβης κ. Κωνσταντίνος Μπίκας, στον αμερικανό πρέσβη κ. Ντάνιελ Σπέκχαρντ, σύμφωνα με τηλεγράφημα που διέρρευσε η ιστοσελίδα Wikileaks.
Σε εμπιστευτικό τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα, με ημερομηνία 25 Φεβρουαρίου 2010, αναφέρεται ότι οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο γραφείο του κ. Κωνσταντίνου Μπίκα, που είχε διοριστεί στη θέση του επικεφαλής της ΕΥΠ τον Οκτώβριο του 2009, λίγες δηλαδή μέρες μετά την ανάληψη της εξουσίας από το ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Μπίκας, αναφέρει το
τηλεγράφημα, δήλωσε στον κ. Σπέκχαρντ ότι επιδίωξή του ήταν να αυξήσει την παραγωγικότητα της ΕΥΠ. Ωστόσο, ο στόχος αυτός ήταν πολύ υψηλός σε μια υπηρεσία με έντονο το συνδικαλιστικό στοιχείο, στην οποία μάλιστα, οι περισσότεροι εργαζόμενοι ανήκουν στο χώρο του ΠΑΣΟΚ.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

EE: Η Επιτροπή χρηματοδοτεί καινοτόμες ιδέες για τη μείωση της μακροχρόνιας ανεργίας

Η προκήρυξη προσκλήσεων υποβολής προτάσεων για την επίτευξη αυτού του σκοπού ανακοινώθηκε στο πρόσφατο σχέδιο …