Σε απεργία διαρκείας οι εργαζόμενοι στην ΗΔΙΚΑ από τη Δευτέρα

ΣTON «αέρα» κινδυνεύουν να βρεθούν η καταβολή συντάξεων, η ηλεκτρονική συνταγογράφηση αλλά και ο σχεδιασμός του Yπουργείου Εργασίας για τον έλεγχο και την περιστολή δαπανών βάσει των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει απέναντι στην τρόικα.

Οι εργαζόμενοι στον φορέα Πληροφορικής Κοινωνικής Ασφάλισης, την ΗΔΙΚΑ, σβήνουν τους υπολογιστές από την ερχόμενη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και για άγνωστο χρονικό διάστημα, καθώς προχωρούν σε απεργία διαρκείας διαμαρτυρόμενοι για

την εργασιακή εφεδρεία και την ένταξη του φορέα στο πρόγραμμα συγχωνεύσεων δημόσιων οργανισμών.

Oπως καταγγέλλουν, η κυβέρνηση με την εργασιακή εφεδρεία επιχειρεί να δώσει τη χαριστική βολή στην Πληροφορική της Kοινωνικής Aσφάλισης προς όφελος των ιδιωτικών εταιρειών.

Εν τω μεταξύ, σε συνεδρίαση του γενικού συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, χθες, αποφασίστηκε η κήρυξη 24ωρης απεργίας στον δημόσιο τομέα στις 6 Οκτωβρίου, ενώ αναμένεται συντονισμός και με τη ΓΣΕΕ για την κήρυξη

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ - Παρουσίαση ευρωβουλευτών: Οι 35 ψηφισμένοι, οι δύο νυν και οι πέντε «προεδρικοί»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε σε εκδήλωση τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος, παρουσία του …