Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

Νέα 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στο δημόσιο και στις ΔΕΚΟ, για τις 5 Οκτωβρίου και γενική απεργιακή κινητοποίηση σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα για τις 19 Οκτωβρίου, αποφάσισαν στη σημερινή κοινή τους συνεδρίαση η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.
"Είμαστε σε διαρκή ρήξη με πολιτικές, οι οποίες είναι απαράδεκτες καταστροφικές και χωρίς προοπτική. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα κατά της Κυβέρνησης και της τρόικας για όσο καιρό χρειαστεί. Αν η τρόικα απειλεί την ελληνική κοινωνία ότι έχει μπροστά της ένα "μαραθώνιο", θα πρέπει να ξέρει ότι και η δική μας απάντηση θα είναι ένας αγωνιστικός "μαραθώνιος", υπογράμμισε μετά τη συνεδρίαση ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για κακοκαιρία: Η προσπάθεια μέχρι τώρα απέδωσε

 «Ήμασταν όλοι εδώ συντονισμένοι και οργανωμένοι» δήλωσε από το συντονιστικό κέντρο των επιχειρήσεων στη Θεσσαλία ο …

One comment

  1. Αννα Παπασπυρου

    Σιγα,ο …λεων βρυχαται!Μονο που ειναι ξεδοντιασμενος!Μας εχει ξεπουλησει ολοκληρωτικα ο κ.Προεδρος και τωρα θα κανει παλι μια 24ωρη απεργια και αυτη στις 18 Οκτωβρη!Ελπιζει οτι μεχρι τοτε μπορει να καταλαγιασει καπως η οργη του κόσμου.Δεν θελει να συμπεσει η απεργια της ΓΣΕΕ με τις κινητοποιησεις που ξεκινησαν αλλοι κλαδοι,μηπως μαζευτουμε πολλοι και …πεσει ο Γιωργακης!Βρε ουστ βολεμενο κομματοσκυλο του κερατα!