ΑΔΕΔΥ προς ΠΑΣΟΚ: Μην ψηφίζετε το χαράτσι

Δριμεία κριτική ασκεί η ΑΔΕΥΔΥ στην κυβέρνηση καλώντας ταυτόχρονα τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να μην ψηφίσουν αύριο τον έκτακτο φόρο στα ακίνητα.
Κατηγορεί την κυβέρνηση ότι, με τα μέτρα που λαμβάνει «σε βάρος των εργαζομένων και των συνταξιούχων, οδηγεί σε απελπισία εκατομμύρια νοικοκυριά που δεν μπορούν πλέον να αντεπεξέλθουν ούτε στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις τους».
Σύμφωνα με την ΑΔΕΔΥ οι
 εργαζόμενοι στο δημόσιο έχουν υποστεί μειώσεις του εισοδήματός τους κατά 40% ενώ βρίσκονται μπροστά στο ενδεχόμενο απολύσεων ακόμα και μόνιμου προσωπικού.
«Αδυνατούμε, πλέον, να πληρώσουμε το νέο έκτακτο, χαράτσι, που με αυταρχικό τρόπο επιβάλλουν κυβέρνηση και Τρόικα», σημειώνει το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσίων υπαλλήλων.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ υποχωρεί 0,12%, στα 1,0817 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 163,4640 γεν, στο 0,8551 με τη στερλίνα και στο 0,9768 με …