Εβδομάδα - μπαρούτι

Σε 24ωρη απεργία καλούν την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου τους εργαζόμενους στο δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα και τις ΔΕΚΟ η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, με αφορμή την εργασιακή εφεδρεία και, εν τέλει, τις απολύσεις άνω των 30.000 υπαλλήλων της κεντρικής διοίκησης και των επιχειρήσεων του δημόσιου τομέα.
Ουσιαστικά πρόκειται για την απεργία στις κεντρικές υπηρεσίες και τους 151 υπό συγχώνευση οργανισμούς και τις επιχειρήσεις απ' όπου θα προέλθουν οι 30.000 υπάλληλοι της εφεδρείας.
Ακολούθως, στις 19 Οκτωβρίου ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ διοργανώνουν γενική απεργία τόσο για την εφεδρεία όσο και για τις νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, καθώς και για τον υπό κατάρτιση προϋπολογισμό.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης για αυτοκινητόδρομο Ε65: "Έργο πνοής" που θα φέρει ανάπτυξη

"Δεσμευτήκαμε να μετατρέψουμε την Ελλάδα σε ένα απέραντο εργοτάξιο. Σήμερα τα εργοτάξια δίνουν μεγάλα έργα" …