Η Ηγετική Ομάδα του ΕΚΠ είναι ενωμένη και δυνατή

Το τελευταίο διάστημα ολοένα και περισσότεροι "ενδιαφέρονται" για την ενότητα ή μη των ηγετικών στελεχών που απαρτίζουν την πλειοψηφούσα παράταξη του Εργατικού Κέντρου Πάτρας.
Όσο βεβαίως θα πλησιάζουν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης, τόσο θα μεγαλώνει και το (όψιμο) "ενδιαφέρον" τους!
Προσωπικά θέλω να διαβεβαιώσω (κάθε "ενδιαφερόμενο") ότι, τους τελευταίους μήνες,  η ηγετική ομάδα του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, είναι πιο ενωμένη και πιο δυνατή παρά ποτέ.
Όσο κι αν κάποιοι θέλουν να βλέπουν "φαντάσματα" τα βράδια, το ξημέρωμα θα τους διαψεύδει...όσο κι αν προσπαθούν να ενσπείρουν "ζιζάνια" στην ηγετική ομάδα, θα βρίσκουν απέναντί τους αραγές και αδιάσπαστο μέτωπο!!!
Χαιρετίσματα,
Δημήτρης Καραγεωργόπουλος
Ταμίας ΕΚΠ - Μέλος Διοίκησης ΓΣΕΕ
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ευρωεκλογές: Ελληνικό «άρωμα» στις γερμανικές υποψηφιότητες

Μια Φιλελεύθερη με πάθος για την Ελλάδα, μια ανεξάρτητη καπετάνιος-ακτιβίστρια για τους πρόσφυγες είναι μερικοί …