Έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχής, η συγκέντρωση και πορεία του Εργατικού Κέντρου Πάτρας

Την μαζικότερη συγκέντρωση και πορεία όλων των εποχών έζησε σήμερα το πρωί η Πάτρα.
Πάνω από 13.500 εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι και αυτοαπασχολούμενοι έδωσαν το παρόν στην πορεία που ξεκίνησε από το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας.
Η πορεία κατευθύνθηκε προς την Αιρετή Περιφέρειας στη Νέα Εθνική Οδό, ενώ το μήκος της ξεπερνούσε τα 2,5 χιλιόμετρα. Όταν η κεφαλή της πορείας, κινούμενη από Κορίνθου - Πανεπιστημίου έφτανε στην Περιφέρεια, η ουρά βρισκόταν στο ύψος της οδού Αράτου, γεγονός που κάνει την Διοίκηση του ΕΚΠ να εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή της για τη διοργάνωση.
Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας σε ανακοίνωσή του αναφέρει:
"Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας
 απευθύνει προσκλητήριο ενότητας και αγώνα προς όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους και συνταξιούχους, καλώντας τους σε μαζική συμμετοχή στην 48ωρη Απεργία της Τετάρτης 19 και Πέμπτης 20 Οκτωβρίου 2011, ενάντια στην πολιτική που βυθίζει τη χώρα στη φτώχεια και την εξαθλίωση, εξοντώνει τους εργαζόμενους και διαλύει την κοινωνία! Η συγκέντρωσή μας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19-10-2011 στις 10:30 π.μ. και θα ακολουθήσει πορεία προς την Περιφέρεια όπου θα κατατεθεί στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Αποστολόπουλο το Ψήφισμα διαμαρτυρίας του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας.
Στόχος μας είναι μια πολύ Δυναμική αλλά Ειρηνική πορεία και προς αυτήν την κατεύθυνση πρέπει όλοι να πορευθούμε και να περιφρουρήσουμε την Διαδήλωση Διαμαρτυρίας μας. Καταγγέλλουμε τη βία και τη βαρβαρότητα από όπου και αν προέρχονται.Της πορείας του Ε.Κ.Πάτρας θα ηγηθούν οι άνεργοι."
Να σημειώσουμε ότι το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας διοργανώνει και αύριο απογευματινό συλλαλητήριο, μετά τις έξι (6.00μ.μ.) έξω από το κτίριο του στην Πλατεία Όλγας.
Παρακάτω σας παραθέτουμε φωτογραφίες από τη σημερινή απεργία:
 Πάτρα: Δείτε φωτογραφίες από τη μαζική πορεία του Εργατικού Κέντρου  Χιλιάδες κόσμου διαδήλωσαν νωρίτερα κατά της κυβερνητικής πολιτικής
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: 136.673 e–mails σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών - POS

Η διασύνδεση αφορά το σύνολο των ταμειακών μηχανών που διαθέτει η επιχείρηση / ο επαγγελματίας, …