Κατέληξε ο τραυματίας!!! Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Δραματικές διαστάσεις προσέλαβαν τα επεισόδια που σημειώθηκαν σήμερα στο Σύνταγμα, κατά τη διάρκεια της νέας μεγάλης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας κατά της πολιτικής λιτότητας της Κυβέρνησης.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ ο συνδικαλιστής που τραυματίστηκε στα επεισόδια, άφησε την τελευταία του πνοή από καρδιακή ανακοπή στον Ευαγγελισμό. Αν και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι δεν διατρέχει κίνδυνο δυστυχώς η καρδιά του τον πρόδωσε.
O συνδικαλιστής είναι το πρώτο θύμα των παρακρατικών κουκουλοφόρων που αμαύρωσαν τις μεγάλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των εργαζομένων, των άνεργων, των συνταξιούχων και γενικότερα όλων αυτών που βγήκαν αυθόρμητα στους δρόμους, ενάντια στα μέτρα Κυβέρνησης - ΤΡΟΙΚΑΣ.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δημοσκόπηση της Prorata για την τηλεόραση του Attica

Νέα δημοσκόπηση της Prorata, για την τηλεόραση ATTICA TV Στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές …