ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ Η ΠΑΣΚΕ ΓΣΕΕ

Την ερχόμενη Τρίτη 25 Οκτωβρίου και ώρα 12.00 συνεδριάζουν τα στελέχη της ΠΑΣΚΕ στη ΓΣΕΕ, προκειμένου να αξιολογήσουν τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν από τις μεγάλες απεργιακές συγκεντρώσεις, κατά τη διάρκεια της 48ωρης απεργίας της 19ης και 20ης Οκτώβρη.

Στη συνεδρίαση αναμένεται η ΠΑΣΚΕ να επανεκτιμήσει την στάση της, ενώ οι σκληροπυρηνικοί θα ζητήσουν περαιτέρω σκλήρυνση απέναντι σε κόμμα και Κυβέρνηση με ισχυρές παρεμβάσεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.
Ορισμένοι μάλιστα εκ των συνδικαλιστικών στελεχών της ΠΑΣΚΕ, αναμένεται να
προτείνουν μαζική αποχώρηση ολόκληρης της παράταξης από το ΠΑΣΟΚ και επιστροφή της στο κόμμα μόνον όταν οι Υπουργοί και οι Bουλευτές παραδώσουν τις κομματικές τους ταυτότητες στο κόμμα.
Την επιλογή της αποχώρησης από το ΠΑΣΟΚ ακολουθούν ολοένα και περισσότεροι συνδικαλιστές του κόμματος, οι οποίοι όμως παραμένουν στην ΠΑΣΚΕ, καθώς θεωρούν ότι είναι το μοναδικό κομμάτι του ΠΑΣΟΚ που υπηρετεί ακόμα τις αρχές και τις αξίες του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.
Στο μπλόκ των σκληροπυρηνικών της ΠΑΣΚΕ εντάσσονται πολλά ονόματα, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο γνωστός Πατρινός συνδικαλιστής Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, προσφάτως παραιτηθής από μέλος του ΠΑΣΟΚ. Σε επικοινωνία που είχε το ERGASIANEWS μαζί του μας είπε ότι η συνδικαλιστική παράταξη ενωμένη θα δώσει την πιο σκληρή την πιο δυνατή μάχη απέναντι στον νεοφιλελευθερισμό και στους υπηρέτες του. Η ΠΑΣΚΕ είναι η παράταξή μας και το ΠΑΣΟΚ των αρχών και των αξιών της 3ης Σεπτέμβρη είναι το κόμμα μας. Δυστυχώς το σημερινό ΠΑΣΟΚ έχει μεταλλαχθεί σ’ ένα σκληρό νεοφιλελεύθερο κόμμα, ενώ η ηγετική ομάδα στην Κυβέρνηση και το κόμμα, είναι ενισχυμένη με νεόκοπους πολιτικούς, με ακραίες νεοφιλελεύθερες αντιλήψεις. Για τον λόγο αυτό παραιτήθηκα και από μέλος. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω ν’ αγωνίζομαι για τις αξίες και τα ιδανικά του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. Μέσα από την ΠΑΣΚΕ και τον συνδικαλισμό θα δώσω όλο μου το είναι για ν’ ανατραπούν οι συσχετισμοί των δυνάμεων του νεοφιλελευθερισμού και να κάνουμε πράξη την Εθνική Ανεξαρτησία και την Λαϊκή Κυριαρχία”.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …