ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΠΟΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ?

Προς δημοσιογράφους κάθε μεγέθους και κατεύθυνσης:
Κύριοι,
Έχουμε κουραστεί να ακούμε για μέτρα, φόρους, άξονες, και θυσίες.
Τα ευχολόγια των πολιτικών δεν πείθουν ούτε παιδάκι του δημοτικού και πλέον ξέρουμε όλοι τί θα μας πουν πριν καν ανοίξουν το στόμα τους.
Όλες οι παρατάξεις, κόμματα κινήματα κλπ αλλά και ο πνευματικός κόσμος της χώρας βρίσκονται παγιδευμένοι σε έναν βούρκο και το μοναδικό όνειρο και ευχή της χώρας έχει γίνει το να “βγούμε” στις “αγορές”… Όχι στην αγορά της γειτονιάς μας, ούτε σε καμία λαϊκή ή πολυκατάστημα αλλά, στην αγορά χρήματος.
Θερμή παράκληση, πάψτε για 5 μέρες να ασχολείστε με το χρήμα!
Πάψτε να ρωτάτε τους πολιτικούς
όλων των χρωμάτων για τα μέτρα και το κούρεμα και τις τράπεζες.
Αρχίστε επιτέλους να ρωτάτε μια και μοναδική ερώτηση:
“Εσείς κύριε βουλευτά, υπουργέ, γραμματέα, πρόεδρε………………..
Πόσες θέσεις σταθερής τίμιας και παραγωγικής εργασίας βοηθήσατε να δημιουργηθούν σήμερα?”
Εάν πάψουμε να ασχολούμαστε με δείκτες και ποσοστά και ασχοληθούμε έστω για 5 μέρες όχι με το εθνικό όνειρο του δανεισμού από τις αγορές αλλά της παραγωγής πλούτου, και γίνει δείκτης πολιτικής υπευθυνότητας και αποτελέσματος αλλά και αυτοσκοπός όλων των ελλήνων η ουσιαστική και μόνιμη αντιμετώπιση της ανεργίας, όλοι οι άλλοι δείκτες είναι περιττοί….
Εσείς λοιπόν, που επιλέξατε να γράφετε δημόσια και να πληροφορείτε το κοινό, σταματήστε για 5 μόνο μέρες να γράφετε τα ίδια και τα ίδια και να μας κάνετε το κεφάλι καζάνι και την καρδιά περιβόλι με σενάρια επί σεναρίων και το τί λέει σήμερα ο δείνα πολιτικάντης που θα το γυρίσει αύριο αν έτσι κερδίσει μισή μονάδα στις δημοσκοπήσεις που εσείς πάλι δημοσιεύεται.
Και αρχίστε για 5 μέρες να μας λέτε “Η Α εταιρία σήμερα προσέλαβε 10 άτομα για πλήρη εργασία”,”Η τάδε επιχείρηση προσέλαβε 5 άτομα για μερική απασχόληση αλλά, αν πάει καλά θα τους κάνει πλήρους απασχόλησης μόλις γίνει το χ έργο”.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …