ΠΑΣΚΕ/ΓΣΕΕ: "Παραμένουμε ενωμένοι ως συνδικαλιστική παράταξη ότι κι αν συμβεί στο πολιτικό σκηνικό"

Οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και την Κυβέρνηση φαίνεται να μην επηρεάζουν ούτε κατ' ελάχιστο την ΠΑΣΚΕ/ΓΣΕΕ και τα συνδικαλιστικά της στελέχη στον ιδιωτικό τομέα, που, σε αντίθεση με τον κομματικό φορέα, φαίνεται να διατηρεί την ενότητα και την αυτονομία της.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ERGASIANEWS, τα στελέχη της ΠΑΣΚΕ στη ΓΣΕΕ συνήλθαν σε συνεδρίαση την Τρίτη 1.11.2011 και σε κλίμα ενωτικό και αλληλέγγυο αποφάσισαν ότι όποια κι αν είναι η επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ, όποια κι αν είναι η τύχη του κομματικού φορέα και της Κυβέρνησης, η συνδικαλιστική παράταξη παραμένει ενωμένη και πιστή στις αρχές και τις αξίες της.
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σε εκλογικές διαδικασίες χιλιάδων πρωτοβάθμιων σωματείων εργαζομένων, δεκάδων Ομοσπονδίων και Εργατικών Κέντρων, η ΠΑΣΚΕ όχι μόνο διατηρεί τις δυνάμεις της αλλά σημειώνει και σημαντικά ποσοστά αύξησης έναντι των υπολοίπων παρατάξεων (ΔΑΚΕ, ΠΑΜΕ, ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ).
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Google: Προχωρά σε απολύσεις 28 εργαζομένων–Ζητούσαν να ακυρωθεί σύμβαση με το Ισραήλ

Σε απολύσεις 28 εργαζομένων προχώρησε η Google, καθώς αυτοί συμμετείχαν σε κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε την …