Πληρωμές ασφαλιστικών ταμείων μέσω i-bank της Εθνικής Τράπεζας

H Εθνική Τράπεζα,μέσα από τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής i-bank, προσφέρει μια ακόμη δυνατότητα με στόχο την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της.
Επιχειρήσεις, αλλά και ιδιώτες, μπορούν με το Internet Banking της Εθνικής να πραγματοποιούν μαζικές πληρωμές υποχρεώσεων προς το Δημόσιο (ΦΠΑ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ). Η νέα δυνατότητα, η οποία απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις, παρέχει σημαντικά πλεονεκτήματα ειδικά για λογιστικά γραφεία, που πραγματοποιούν σημαντικό αριθμό πληρωμών για λογαριασμό χιλιάδων πελατών τους, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επαγγελματίες.
Σε συνεργασία με την εταιρεία Epsilon Net, που δραστηριοποιείται στην παροχή λογισμικού και σε υπηρεσίες υποστήριξης και εκπαίδευσης στο χώρο των λογιστικών γραφείων, η λύση Μαζικών Πληρωμών υπέρ Δημοσίου, επιτρέπει την αυτόματη εκτέλεση πολλαπλών εντολών πληρωμής ΦΠΑ, ΙΚΑ και ΟΑΕΕ και την πλήρη διαχείρισή τους για άμεση ή μελλοντική εκτέλεση, ακύρωση ή αναζήτηση
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βιβλίο προσφορών: Άνοιξε για το 30ετές ομόλογο

Το ελληνικό δημόσιο σκοπεύει να αντλήσει 2-2,5 δισ. ευρώ Άνοιξε σήμερα Τετάρτη το βιβλίο προσφορών …