ΟΕΣΙΚ: "Πλήρη στήριξη στον αγώνα της ΓΕΝΟΠ και στον αγωνιστή πρόεδρο Ν. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ"

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΖΙΝΟ
Αθήνα, 24.11.2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
(«Πλήρης στήριξη της ΟΕΣΙΚ στον αγώνα της ΓΕΝΟΠ
 και στον αγωνιστή πρόεδρο Ν. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ»)
Η Ομοσπονδία Επιχειρησιακών Σωματείων Ιδιωτικών Καζίνο και οι 6000 εργαζόμενοι που εκπροσωπεί,  με αφορμή το χτύπημα των κρατικών δυνάμεων καταστολής ενάντια στο εργατικό κίνημα, καταδικάζουν με τον πιο έντονο τρόπο την σύλληψη του ΑΓΩΝΙΣΤΗ Προέδρου της ΓΕΝΟΠ Ν. Φωτόπουλου και άλλων δώδεκα εργαζομένων – συνδικαλιστών.
Η Συγκυβέρνηση Παπαδήμου και λοιπών συμφερόντων έδωσε εντολή στις δυνάμεις καταστολής να επέμβουν τα ΜΑΤ στο μηχανογραφικό κέντρο της ΔΕΗ και να συλλάβουν τους αγωνιζόμενους συνδικαλιστές- εργαζόμενους, ποινικοποιώντας τη συνδικαλιστική δράση και γυρνώντας την Ελλάδα πίσω σε ΜΑΥΡΕΣ για τη Δημοκρατία εποχές.
Τους προειδοποιούμε ότι Ο ΑΓΩΝΑΣ και η ΜΑΧΗ των εργαζομένων ενάντια στα χαράτσια, τη φτώχεια και τη δυστυχία, θα συνεχιστεί και ενταθεί το επόμενο διάστημα.
Τους καλούμε να σηκώσουν τώρα «χειρόφρενο» γιατί ο κατήφορος που οδηγούν την πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου, μόνο δυσάρεστη και οδυνηρή  κατάληξη για τη χώρα και τους πολίτες της μπορεί να έχει.
Τέλος δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον βαθύτατα ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ που δίνει η ΓΕΝΟΠ και ο Πρόεδρος της Ν. Φωτόπουλος και καλούμε τα μέλη μας να ταχθούν αλληλέγγυοι, με κάθε τρόπο και σε κάθε πόλη που τα μέλη της ΓΕΝΟΠ δίνουν τον αγώνα αυτό!!!
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κλείσιμο χωρίς κατεύθυνση για το χρηματιστήριο των ΗΠΑ

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 5,86 μονάδων (+0,11%) …