Πάτρα: Ξεκινά το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου επαγγελματικών τάξεων

Πάτρα: Ξεκινά το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου επαγγελματικών τάξεων Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων καλεί τους ενδιαφερομένους να δηλώσουν συμμετοχή
Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων θα διοργανώσει τη τρέχουσα αθλητική περίοδο το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα εργαζομένων, "Τουρνουά Κώστας Δαβουρλής". Το Πρωτάθλημα θα ξεκινήσει αρχές Ιανουαρίου 2012 και θα γίνει σε γήπεδα με ελαστικό τάπητα.
Ο Δήμος με ανακοίνωσή του καλεί τους υπευθύνους των ομάδων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα, να δηλώσουν την συμμετοχή τους έως και την Δευτέρα 12-12-2011 στα γραφεία του Τμήματος Αθλητισμού.
Για δήλωση συμμετοχής οι ομάδες χρειάζεται να προσκομίσουν: α)

τα παλαιά τους δελτία, β) κατάσταση από την εργασία τους θεωρημένη από τον εργοδότη τους και γ) βιβλιάριο ενσήμων ή ασφάλισης του φορέα τους.
Για την έκδοση νέων δελτίων οι ομάδες χρειάζονται να προσκομίσουν επιπλέον δύο φωτογραφίες για κάθε παίκτη και φωτοτυπία ταυτότητας,
Την Δευτέρα 12/12/2011 στα γραφεία του Τμήματος Αθλητισμού (Παμπελοποννησικό Στάδιο, Πατρών Κλάους και Ι. Ρίτσου) και ώρα 19:00 θα γίνει Γενική Συνέλευση με θέμα : «εκλογή νέων επιτροπών – οργάνωση πρωταθλήματος ».
Η παρουσία των υπευθύνων των ομάδων είναι υποχρεωτική.
Περισσότερες πληροφορίες στο Τμήμα Αθλητισμού, στα τηλέφωνα του 2610-313.404 & Fax: 2610-242.311, από 9:00 – 13:00 ( κ.κ. Διονύσιο Ξένο - Σταύρο Νταλαχάνη).
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Υπόμνημα Ανδρουλάκη στον Άρειο Πάγο για «κόψιμο» των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές

«Η πραγματική ηγεσία του κόμματος ασκείται από τον καταδικασθένα σε ποινή κάθειρξης για ένταξη και …