Μεγάλη Νίκη Της ΠΑΣΚΕ στις εκλογές του Πανελλήνιου Συλλόγου των Εργαζομένων του ΟΤΕ !

Την Παρασκευή διεξήχθη η εκλογική διαδικασία σε ένα από τα πλέον πολυπληθή σωματεία στη χώρα μας, τον Πανελλήνιο Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΕ ( ΠΑΣΕ ΟΤΕ).
Τα αναλυτικά αποτελέσματα είναι
1 ΠΑΣΚΕ 57,18 %
2 ΔΑΚΕ 24,5 %
3 Αγωνιστική Συνεργασία 7,6 %
4 Ενιαία Συνδικαλιστική Κίνηση 6 %
5 Αγωνιστική Συσπείρωση Εργαζομένων 4,5 %
Να σημειώσουμε ότι σε τοπικό επίπεδο η ΠΑΣΚΕ έλαβε ποσοστό 78%.
Dimitris KarageorgopoulosΣχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα ο γνωστός συνδικαλιστής της ΠΑΣΚΕ στη ΓΣΕΕ και στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας κ. Δ. Καραγεωργόπουλος μίλησε για
"Συντριπτική νίκη της ΠΑΣΚΕ σε ένα από τα μεγαλύτερα επιχειρησιακά συνδικάτα εργαζομένων της χώρας. Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του προς το ERGASIANEWS ο κ. Καραγεωργόπουλος απευθύνθηκε με επικριτικό ύφος σε όλους εκείνους που το προηγούμενο διάστημα χαρακτήρισαν τη νίκη της ΠΑΣΚΕ στο Εργατικό Κέντρο ως αποτέλεσμα "μηχανισμών", λέγοντας ότι "Η ΠΑΣΚΕ, η μεγάλη συνδικαλιστική παράταξη των εργαζομένων, αποδεικνύει καθημερινά ότι ξέρει να υπερασπίζεται και να προστατεύει τα δικαιώματα των εργαζομένων που εκπροσωπεί. Η υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας στον ΟΤΕ και η γενικότερα η υπεύθυνη στάση που κρατούν οι συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ σε κάθε χώρο δουλειάς, κερδίζουν την εμπιστοσύνη της πλειονότητας των εργαζομένων και΄φέρνουν την ΠΑΣΚΕ στην πρώτη θέση της επιλογής τους σε κάθε εκλογική διαδικασία. Σε τοπικό επίπεδο πήρα τον πρόεδρο του Σωματείου για να τον συγχαρώ και του ευχήθηκα καλή επιτυχία στο έργο του."
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …