Σελόντα:Προβλήματα σε Ουαλία, επέκταση σε Τουρκία

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει η θυγατρική της Σελόντα στην Ουαλία, όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης μεταξύ των οποίων και το BBC.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η Selonda UK, θυγατρική της Σελόντα και της Σαουδικής Gazadco, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά και τεχνικά προβλήματα τα οποία έχουν προκαλέσει την παρέμβαση της ουαλικής κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα η Selonda UK δεν έχει πληρώσει τους εργαζομένους της στη μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας το τελευταίο διάστημα, ενώ τον Αύγουστο του 2011 η ουαλική κυβέρνηση αναγκάστηκε να δώσει πρόσθετη κρατική χρηματοδότηση για να μη διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, να εξασφαλισθεί η συνέχιση της λειτουργίας της μονάδας και να πληρωθούν οι εργαζόμενοι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η εταιρεία βρίσκεται σε συζητήσεις με την κυβέρνηση της Ουαλίας για την εξεύρεση λύσης.

Την ίδια ώρα πάντως, που τα σύννεφα στην Ουαλία πυκνώνουν , στην απέναντι πλευρά του Αιγαίου στην Τουρκία, η εισηγμένη στο ΧΑ εταιρεία ιχθυοκαλλιέργειας φέρεται να έχει προχωρήσει στην ενίσχυση της θέσης της στο μετοχικό κεφάλαιο της Τουρκικής Fjord Marine Turkey.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …