ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Σε άσχημη οικονομική κατάσταση οι εργαζόμενοι στο λατομείο «ΠΑΤΕΡΗΣ» -Γιατί αργεί τόσο η υπογραφή;

Οι εργαζόμενοι στο λατομείο «ΠΑΤΕΡΗ» στην Κόρινθο αντιδρούν έντονα καθώς από τα τέλη του καλοκαιριού μέχρι και σήμερα παραμένουν χωρίς δουλειά. Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας πραγματοποίησαν και διαμαρτυρία στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας.
Οι 70 περίπου εργαζόμενοι στην εν λόγω εταιρεία υποστηρίζουν ότι μένουν χωρίς δουλειά τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα επειδή δεν έχουν την υπογραφή του Περιφερειάρχη κ. Π. Τατούλη για να ξεκινήσει η παραγωγική διαδικασία του λατομείου.
ΣΣ. Αλήθεια έχει σκοπό ο κ. Τατούλης να απαντήσει άμεσα τι θα γίνει με το θέμα αυτό; Πότε θα βάλει την υπογραφή του για να πιάσουν δουλειά οι άνθρωποι αυτοί; Σύμφωνα με τα λεγόμενα των εργαζόμενων τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και χρειάζονται απαντήσεις από τους υπευθύνους. Αλήθεια γιατί καθυστερεί τόσο πολύ η υπογραφή από τον Π. Τατούλη; Που αλήθεια είναι το κώλυμα;
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η γιαγιά που συγκίνησε τον Ερντογάν: «Μαζί σου μέχρι τον τάφο»

Ο Τούρκος πρόεδρος έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να τη φροντίζουν για πάντα. Όλη η …