Πρόσληψη 34 ατόμων με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στον Πολιτιστικό Οργανισμό

Συγκεκριμένα πρόκειται για την κάλυψη θέσεων μουσικών της δημοτικής μπάντας
Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσου Αποστολόπουλου εγκρίθηκε η πρόσληψη 34 ατόμων με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση εποχιακών αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικής Βιβλιοθήκης-Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων».
Συγκεκριμένα πρόκειται για την κάλυψη των ακόλουθων θέσεων μουσικών της δημοτικής μπάντας:

▪ πέντε μουσικοί για κορνέτες
▪ τρεις μουσικοί για σαξόφωνο άλτο
▪ τέσσερις μουσικοί για σαξόφωνο τενόρο
▪ επτά μουσικοί για πλαγίαυλο
▪ έξι μουσικοί για κλαρινέτο
▪ ένας μουσικός για κόρνο
▪ ένας μουσικός για ευφόνιο
▪ έξι μουσικοί για ταμπούρο
▪ ένας μουσικός για τούμπα
Η σύμβαση εργασίας θα διαρκέσει έως δύο μήνες και αφορά το χρονικό διάστημα από 30 Νοεμβρίου 2011 μέχρι 30 Ιανουαρίου 2012. Η πρόσληψη είναι αναγκαία προκειμένου να μην ανασταλεί η λειτουργία της μπάντας, η οποία υφίσταται από το 1892.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Επιστολή ελληνοαμερικανικών οργανώσεων σε Μπλίνκεν:Να διασφαλιστεί η εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας σε κάθε πώληση όπλων στην Τουρκία

Στην επιστολή που στάλθηκε στον υπουργό Εξωτερικών 'Αντονι Μπλίνκεν, οι ομογενειακές οργανώσεις απαριθμούν τον αντισυμμαχικό …