Όχι στη νέα μείωση μισθών είπαν οι εργαζόμενοι στο συγκρότημα Μπόμπολα

Δεν υπογράφουμε. Αυτό είναι το αρχικό μήνυμα των εργαζομένων στο συγκρότημα Μπόμπολα, από διοικητικούς και δημοσιογράφους στο "Έθνος" και την "Ημερησία" στη νέα απαίτηση του Φώτη Μπόμπολα για την αύξηση της πρόσφατης μείωσης αποδοχών από το 10% στο 20%.
Τη μείωση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Φώτης Μπόμπολας στις συσκέψεις στελεχών και το απόγευμα έγιναν συνελεύσεις των εργαζομένων. Το νόημα της ανακοίνωσης του ήταν πως οι εργαζόμενοι πρέπει να χρηματοδοτήσουν τη λειτουργία των εφημερίδων, μαζί με τον ίδιο που θα βάλει λεφτά και τις Τράπεζες που θα δώσουν δάνεια αν βάλει ο ίδιος χρήματα. Αλλά για να βάλει ο ίδιος πρέπει να δώσουν οι εργαζόμενοι το..δικό τους μερίδιο. (Όχι δεν ξεκαθάρισε αν μαζί με τις μειώσεις θα ακολουθήσει και γύρος απολύσεων όπως ακριβώς συνέβη σε όλα τα άλλα Μέσα που έγιναν μειώσεις).
Οι εργαζόμενοι από τη δική τους πλευρά είπαν το αρχικό όχι σε νέες υπογραφές των ατομικών συμβάσεων και καλούν τον εργοδότη να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με τα σωματεία του κλάδου.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αλέξης Γεωργούλη: Ξανά υποψήφιος στις ευρωεκλογές

«Σήμερα βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω τη συμπόρευσή μου με το Πράσινο Κίνημα για …