ΠΑΓΚΑΛΟΣ: "Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να πει που έχει φάει τα λεφτά του"

Όταν ρωτήθηκε από δημσοιογράφους στη Βουλή πως γίνεται μέσα σε ένα χρόνο να εμφανίζονται μειωμένες κατά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ οι καταθέσεις του ο κ. Πάγκαλος απάντησε: "Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να πει που έχει φάει τα λεφτά του. Φανταστείτε να έχει δώσει μεγάλα χρηματικά ποσά – ενδεχομένως γαι τον
αδερφό του που είναι βαριά άρρωστος ή για τα μεταπτυχιακά των παιδιών του. Άλλωστε το πόθεν έσχες σημαίνει που βρήκες τα λεφτά και όχι που τα έφαγες."

Και άφησε αιχμές και εναντίον του Προέδρου της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής κ. Ευάγγελου Αργύρη ο οποίος την Τρίτη είχε πει ότι 11 βουλευτές έχουν σηκώσει μεγάλα ποσά από τράπεζες χωρίς όμως να έχουν δώσει στοιχεία για το που πήγαν αυτά τα χρηματα.
“Αν κάποιος μπορεί να έχει τα λεφτά κάτω από το μαξιλάρι του, μπορεί ο κ. Αργύρης να λέει ότι τα έβγαλε στην Ελβετία;”

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σε δημόσια διαβούλευση ο «μεγάλος αδελφός» στις μεταφορές

Το προσχέδιο διαχωρίζεται σε δύο κατηγορίες - Για την ψηφιακή παρακολούθηση της διακίνησης των αγαθών …