ΑΒΕΞ: Συμπαράσταση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας και άλλων φορέων στις 50 οικογένειες των εργαζομένων

Γαλοπούλες και τρόφιμα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, ως ένδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης, προσέφερε, τις προηγούμενες ημέρες η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας στις 50 οικογένειες των εργαζομένων της ΑΒΕΞ, οι οποίοι βρίσκονται εδώ και μήνες σε επίσχεση εργασίας διεκδικώντας τα δεδουλευμένα που τους οφείλει η Διοίκηση της εταιρείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ERGASIANEWS, το ΕΚΠ δεν δημοσιοποίησε με σχετικό δελτίο τύπου την ενέργεια αυτή και δεν προσκάλεσε τοπικά κανάλια για να καλύψουν το θέμα, διότι τα μέλη της  διοίκησης θεωρούν ότι "ανθρώπινος πόνος δεν είναι προς δημοσιογραφική και συνδικαλιστική κατανάλωση".
Την παραπάνω ενέργεια του ΕΚΠ ακολούθησαν κι άλλοι φορείς, όπως οι παραγωγοί λαϊκών αγορών και η επιτροπή αλληλεγγύης Σαραβαλίου, η οποία επισκέφθηκε σήμερα το χώρο της ΑΒΕΞ.
Ακολουθεί σχετικό βίντεο του attacktv.gr:
Ακολουθεί σχετικό βίντεο του ειδησεογραφικού
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δημοσκόπηση της Prorata για την τηλεόραση του Attica

Νέα δημοσκόπηση της Prorata, για την τηλεόραση ATTICA TV Στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές …