Έλληνες και Ιταλοί οι πιο σκληρά εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ

Οι Έλληνες και οι Ιταλοί εργάζονται περισσότερο από τους Γερμανούς και τους Αμερικανούς, σύμφωνα με τα πορίσματα της μελέτης του ΟΑΣΑ, στα οποία αναφέρεται σήμερα η Wall Street Journal.
Όπως επισημαίνει η εφημερίδα αποτελεί συνήθη τακτική σε περιόδους κρίσεων να κατηγορείται το θύμα. Σε αυτό το πλαίσιο, επισημαίνει ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατηγορούν σήμερα τους Έλληνες και τους Ιταλούς ότι εάν δούλευαν περισσότερο, άλλοι λαοί - όπως οι Γερμανοί ή οι Αμερικάνοι- δεν είχαν προβλήματα.

Μόνο που αυτό δεν είναι ακριβές, επισημαίνει και παραπέμπει στην

εν λόγω μελέτη από την οποία προκύπτει ότι Έλληνες και οι Ιταλοί εργάζονται περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο στον ΟΑΣΑ.

Ειδικότερα, όσον αφορά τους Έλληνες επισημαίνει ότι εργάζονται σήμερα περισσότερες ώρες από ότι το 1998, κάτι που δεν συμβαίνει με κανέναν άλλο λαό στα πλαίσια του ΟΑΣΑ.

Εντούτοις, συνεχίζει, παρατηρούνται τα γνωστά προβλήματα, τα οποία οφείλονται στη χαμηλή παραγωγικότητα της οικονομίας που οφείλεται με τη σειρά της σε θέματα διαρθρωτικά για κάποια από τα οποία οι λαοί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κέρδη 9,99% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 δείχνει το κλείσιμο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 1.422,35 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,34%. Με ήπια άνοδο …