Γράμμα απολυμένου των New York Times κάνει το γύρο του Twitter

Γράμμα απολυμένου των New York Times κάνει το γύρο του Twitter

Είναι γεγονός ότι η κατάσταση στα παγκόσμια Μέσα Ενημέρωσης δυσκολεύει και σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση, πολλοί εργαζόμενοι βλέπουν την πόρτα της εξόδου.

Το ίδιο συνέβη και σε έναν άνθρωπο που εργαζόταν στους NewYork Times και εδώ και 11 χρόνια ως υπεύθυνος για τη διανομή της εφημερίδας στους συνδρομητές.
Την τελευταία ημέρα της δουλειάς του, μαζί με την εφημερίδα, ο απολυμένος διανομέας αποφάσισε να μοιράσει και ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στους αναγνώστες.
Μία από τους συνδρομητές που έλαβε το
γράμμα, η Katie Jacobs Stanton, γνωστή ως @KatieS στο Twitter, έβγαλε μια φωτογραφία και το ανέβασε στο προφίλ της γράφοντας στους περίπου 38.000 followers της:
«Θλιβερή μέρα για τον άνθρωπο που μου φέρνει τους @nytimes. Απολύθηκε γιατί βρήκαν φθηνότερη υπηρεσία delivery. Ορίστε το αριστοκρατικό αποχαιρετιστήριο γράμμα του».
Το tweet της αποδείχθηκε ιδιαίτερα δημοφιλές, καθώς μέσα σε λίγη ώρα είχε περισσότερα από 50 retweets και 50 favorites και κατάφερε να προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον.
Στο γράμματα του, μεταξύ άλλων, ο διανομέας αναφέρει: «Είμαι σίγουρος πως όλοι μας σ' αυτήν την υπέροχη χώρα αντιμετωπίζουμε οικονομικές δυσκολίες και τώρα είναι η αρχή των δικών μου. [...] Δε θα πάψω να ελπίζω στο μεγάλο μας έθνος, ότι το σκοτάδι αυτής της εποχής θα αλλάξει προς ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας. Και με την ίδια ελπίδα σας εύχομαι χαρά και ειρήνη για το μέλλον».
Το όμορφο της υπόθεσης είναι πως όταν έγινε γνωστή η είδηση, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να προθυμοποιηθούν να βοηθήσουν τον διανομέα να βρει νέα δουλειά και η Katie δηλώνει ιδιαίτερα αισιόδοξη πως δε θα μείνει άνεργος για καιρό.
classy-nyt-delivery-man-520x693
photo_2
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Jumbo: Ξεπέρασαν το 1 δισ. ευρώ οι πωλήσεις

Αύξηση στις πωλήσεις και στα καθαρά κέρδη που έφτασαν τα 303 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η …