Πάτρα: Οι εργαζόμενοι της Bytemobile καταγγέλουν αιφνιδιαστικές μαζικές απολύσεις

Πάτρα: Αιφνιδιαστικές μαζικές απολύσεις στην Bytemobile Ανακοινώθηκαν απολύσεις 16 εργαζομένων

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας Bytemobile καταγγέλουν μαζικές και αιφνιδιαστικές απολύσεις . Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν: "Τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012 η εταιρεία «BYTEMOBILE ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.», που δραστηριοποιείται στο τομέα των τηλεπικοινωνιών και ανάπτυξης λογισμικού, με έδρα το Innovation Hub Κάτω Καστριτσίου, Δήμου Πατρέων, προέβη σε αιφνιδιαστική ανακοίνωση απόλυσης 16 υπαλλήλων.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε έκπληξη και αμηχανία σε όλους τους υπαλλήλους της εταιρείας, δεδομένου ότι σύμφωνα με προηγούμενες ανακοινώσεις της

διοίκησης επρόκειτο για υγιή και κερδοφόρα επιχείρηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη εταιρεία λόγω του καινοτόμου της χαρακτήρα έχει απορροφήσει μεγάλα χρηματικά ποσά εκατομμυρίων Ευρώ μέσω Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. Μέχρι πρότινος η εταιρεία απασχολούσε περί τα 60 άτομα εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού σε θέματα νέων προηγμένων τεχνολογιών.
Η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη έρχεται να προσθέσει ακόμα 16 νέους επιστήμονες στο μακρύ κατάλογο των ανέργων της τοπικής κοινωνίας.
ΥΓ1: «Αναγκαστήκαμε» να στείλουμε το συγκεκριμένο δελτίο τύπου σε όλα τα μέσα, διότι σήμερα συμπληρώνονται 4 μέρες από την μέρα απόλυσης μας και βλέπουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια απόλυτα επιτυχημένη προσπάθεια συγκάλυψης του όλου θέματος από την εν λόγω εταιρεία.
ΥΓ2: Οφείλουμε να αντιδράσουμε ώστε εμείς οι πρώτοι 16 να παραμείνουμε πρώτοι και τελευταίοι και να μην επαληθευτούν οι φόβοι για οριστικό λουκέτο της εταιρείας.
ΥΓ3: Ελπίζουμε αυτή τη φορά το κράτος να κινητοποιηθεί και να μην έχουμε φαινόμενα «ATMEL Hellas», με απορρόφηση εκατομμυρίων Ευρώ, χωρίς να τηρηθούν οι συμβατικές υποχρεώσεις.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …