ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ: "Γενική Συνέλευση και Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - 9/01/2012

Συνάδελφοι,Συναδέλφισσες στις 29/01/2012 Ημέρα Κυριακή και ώρα 10 στο εργατικό κέντρο πάτρας κολοκοτρώνη 20 στην αίθουσα που είναι στο ισόγειο.
Θα κάνουμε την γενική συνέλευση για τον ισολογισμό του 2011 και θα κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σωματείου μας για το καλό του χρόνου.
Η παρουσία όλον είναι απαραίτητη γιατί υπάρχουν θέματα καυτά με θέμα την ειδικότητας μας μετά από τους καινούριους νόμους που αλλάζει η κυβέρνηση.
Θα υπάρχει πλήρη ενημέρωση από την διοίκηση μετά από συνεχούς ελέγχους σε εργοστάσια, εταιρίες, τεχνικά έργα (με επιθεώρηση, εξώδικα, καταγγελίες,κ.λ.π)
Πρέπει συνάδελφοι να είμαστε πάντα ενωμένοι προπάντων σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς με την ανεργία να έχει φτάσει στο 16,7%
Ελάτε να αντιμετωπίσουμε τα πάντα μαζί, χρειαζόμαστε και την δικιά σας φωνή,συμμετοχή  και ενέργεια όσο μπορεί και διαθέτει ο καθένας μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε πολλά και να διατηρήσουμε τα κεκτημένα μας.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι δηλώσεις του Μητσοτάκη για το Πρόγραμμα «Αιγίς»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε αναλυτικά στο νέο πιο αυστηρά επιχειρησιακό δόγμα με στόχο να αντιμετωπίζονται οι …