ΦΑΚΕΛΟΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ...ΤΡΟΙΚΑΣ": Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ κ. Γιάννης Παναγόπουλος τα χώνει χοντρά στον Καθηγητή Αντ...εργατικού Δικαίου (και σύμβουλο της Τρόικας) Ιωάννη Ληξουριώτη

Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ κ. Γιάννης Παναγόπουλος, στη χθεσινή εκπομπή "ΑΝΑΤΡΟΠΗ" του Πρετεντέρη στο MEGA.
Αποκάλεσε τον Καθηγητή αντ...εργατικού δικαίου Ιωάννη Ληξουριώτη, "ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ" και δικαιολογημένα απ΄ ότι όλα δείχνουν!
Το τελευταίο διάστημα έχει πάρει εργολαβία στα ΜΜΕ, την προώθηση των πιο ακραίων, των πιο νεοφιλελεύθερων και αντεργατικών απόψεων. Για τον συγκεκριμένο κύριο υπάρχουν βάσιμες υπόνοιες ότι (κατά έναν "περίεργο" τρόπο) η Τρόικα αντιγράφει πιστά (;;;) όλες τις προτάσεις του εις βάρος των δικαιωμάτων των εργαζομένων (Τυχαίο;;;).
Παρακολουθήστε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την παρέμβαση του Γιάννη Παναγόπουλου:
Είχε πολύ ζουμί χθες, η εκπομπή του Γ. Πρετεντέρη.. Αφού "σκοτώθηκε" πρώτα η
Μπακογιάννη με την Μπαλού (ΠΑΜΕ), εν συνεχεία είχαμε έντονο διάλογο, ανάμεσα στην Μπαλού και τον Ληξουριώτη.
Στο τέλος πήρε τηλέφωνο ο Γ. Παναγόπουλος, πρόεδρος της ΓΣΕΕ, για να τα ρίξει χοντρά στον Καθηγητή Εργατικού δικαίου, κ. Ληξουριώτη, λέγοντας του, ότι είναι σύμβουλος της τρόικας.
Εδώ και αρκετό καιρό η ΓΣΕΕ και τα συνδικάτα έχουν καταγγείλει τη συμπεριφορά Ελλήνων εξωθεσμικών που, με πολύ μεγάλη προθυμία, δίδουν συμβουλές στην Τρόικα, εις βάρος της εργατικής τάξης της χώρας μας.
Χθες, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ δεν άντεξε άλλο και παρενέβη στην εκπομπή του Γ. Πρετεντέρη, φωτογραφίζοντας τον Καθηγητή Εργατικού Δικαίου του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Ληξουριώτη, ως έναν από τους συμβούλους της Τρόικα.

Μην ξεχνάμε ότι ο Γ. Παναγόπουλος είχε καταγγείλει δημοσίως το περασμένο διάστημα τις παρεμβάσεις (μέσω νομικών κειμένων και μυστικών emails), που στέλνουν στην Τρόικα συγκεκριμένα κέντρα, τα οποία από ότι φαίνεται αποκαλύπτονται μέρα με την ημέρα.

Το ERGASIANEWS συνεχίζει την προσπάθεια αποκάλυψης όλων αυτών των κέντρων, "ξεκλειδώνοντας το Φάκελο "ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ...ΤΡΟΙΚΑΣ".
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δεν πέρασε η πρόταση δυσπιστίας

"Όχι" ψήφισαν οι 158 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Κατσιβαρδάς - …