Επισήμανση προς τους συναδέλφους του DETE.GR

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι του Πατρινού Ειδησεογραφικού Portal DETE.GR, όταν αναδημοσιεύουν ένα άρθρο από το δικό μας ιστολόγιο, να μην απαλείφουν μέσα από το (αντιγραμμένο) κείμενο λέξεις που παραπέμπουν στην πηγή.

Αναφερόμαστε στο αναδημοσιευμένο (copy paste) από το ERGASIANEWS άρθρο του DETE.GR  "ΠΑΤΡΑ: Αναγκάζουν τους εργαζόμενους… να επιστρέφουν μέρος του μισθού τους", από το οποίο απαλείφθηκαν όλες οι αναφορές που εμπεριέχοντο σ' αυτό και αφορούσαν το ergasianews ως πηγή του συγκεκριμένου άρθρου. Κατά τα λοιπά έγινε πιστή αντιγραφή (copy paste) του δικού μας άρθρου, με αποτέλεσμα Αθηναϊκά ΜΜΕ όπως το STAR.GR να παρουσιάζουν το θέμα ως "αποκλειστικότητα" του DETE.GR  και όχι του ERGASIANEWS.
Δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα με την αντιγραφή του άρθρου μας και θεωρούμε πλεονασμό (από τη στιγμή που η αναφορά γίνεται εντός κειμένου) να γίνεται στο τέλος αναφορά της πηγής. Το μόνο που ζητάμε από τους συναδέλφους είναι, όταν κάνουν copy paste, να μην αφαιρούν από μέσα λέξεις που παραπέμπουν στην αρχική πηγή.
Ευχαριστούμε,
Οι 28 διαχειριστές του ERGASIANEWS

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κέρδη 9,99% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 δείχνει το κλείσιμο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 1.422,35 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,34%. Με ήπια άνοδο …