Άφησε απλήρωτους 300 εργαζόμενους, αλλά ο ίδιος ζούσε ζωή και κότα στην Εκάλη

Ο επιχειρηματίας που συνελήφθη από το ΣΔΟΕ και κέρδισε το διαγωνισμό του Υπουργείου Παιδείας. Φέσια δεκάδων εκατομμυρίων στην αγορά, οι εργαζόμενοι απλήρωτοι, αλλά ο ίδιος περνούσε ζάχαρη στην Εκάλη. Για τον πρόεδρο και διευθύνοντα συμβούλου του ομίλου Imperio argo, ο λόγος, τον κ. Σπυρίδωνα Παπαρούνη.

Ενώ η εταιρεία φέρεται να οφείλει στους πιστωτές της δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και επί μήνες οι 300 εργαζόμενοι της επιχείρησης παραμένουν απλήρωτοι, ο ίδιος ζούσε ζωή χαρισάμενη.

Ούτε καν στον κόπο δεν θέλησε να μπει να σπεύσει στην εφορία της περιοχής του και να

καταβάλει το ΦΠΑ ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ που είχε παρακρατήσει παράνομα.
Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, αλλά ο ίδιος φρόντιζε επιμελώς να μην δίνει σημεία ζωής.

Ώσπου χθες βρέθηκε στο γήπεδο του Βύρωνα και συνελήφθη από το ΣΔΟΕ.

Το ερώτημα βεβαίως που αναμένει αναπάντητο είναι πως κατάφερε η εταιρεία του να κερδίσει τον περασμένο Οκτώβριο το διαγωνισμό του υπουργείου Παιδείας για τη μεταφορά των καθυστερημένων σχολικών βιβλίων στα σχολεία όλης της χώρας.

Αρμόδιοι γι’ αυτό είναι να απαντήσουν οι υπεύθυνοι του σχετικού διαγωνισμού, τα στελέχη του Οργανισμού Έκδοσης Διδακτικών Βιβλίων (ΟΕΔΒ) . Ελπίζω μόνον να μην επιρρίψουν την ευθύνη και πάλι στις συντεχνίες.
Πηγή: mnimoniakos

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι δηλώσεις του Μητσοτάκη για το Πρόγραμμα «Αιγίς»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε αναλυτικά στο νέο πιο αυστηρά επιχειρησιακό δόγμα με στόχο να αντιμετωπίζονται οι …