Υπόθεση προσλήψεων Μουσείου Πέλλας. Ξανά στο φως

Υπάλληλοι του Μουσείου Πέλλας είχαν δικαστήριο σήμερα(Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012), στα Γιαννιτσά που κράτησε μάλιστα τόσο, που αναβλήθηκαν οι υπόλοιπες δίκες, για το θέμα που είχε προκύψει προπέρυσι με τις προσλήψεις τους. Όλοι θυμόμαστε την υπόθεση, που τον Μάιο του 2010 η τότε Υφυπουργός Εσωτερικών, Θ. Τζάκρη είχε κατηγορηθεί για προσλήψεις συγγενικών της προσώπων έλεγε: «Όλα έχουν γίνει σύννομα» όταν μίλησε μετά την εμπλοκή του ονόματός της στο διαγωνισμό πρόσληψης προσωπικού στο Μουσείο Πέλλας.
Η υφυπουργός Εσωτερικών είπε ότι η ίδια δεν έκανε καμία παρέμβαση ώστε να ευνοηθούν «δικοί της άνθρωποι» στον διαγωνισμό του υπουργείου Πολιτισμού.
Τα στοιχεία ανέφεραν ότι η συγκεκριμένη προκήρυξη δεν έγινε από το ΑΣΕΠ, αλλά με την εφαρμογή κριτηρίων του ΑΣΕΠ. Την τελική επιλογή των επιτυχόντων έκανε η ορισθείσα επιτροπή προσλήψεων του Μουσείου της Πέλλας.
Αυτοί οι άνθρωποι σήμερα δίκασαν κάποιους για συκοφάντηση!
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κορονοϊός, γρίπη, ιός RSV, ενημέρωση ΕΟΔΥ Πέμπτη 28.3.2024

Κορονοϊός, γρίπη, ιός RSV, ενημέρωση ΕΟΔΥ. Ενιαία έκθεση ΕΟΔΥ Πέμπτη 28.3.2024   Ο ΕΟΔΥ προέβη …