ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΑΣ: Επιμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων για άσκηση καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας στις επιχειρήσεις τους

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων σε όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως αριθμού εργαζομένων ο εργοδότης έχει την υποχρέωση να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες τεχνικού ασφάλειας.Ο τεχνικός ασφάλειας είναι σύμβουλος του εργοδότη και των εργαζομένων.Στην σημερινή δύσκολη οικονομική κατάσταση ο Ε.& Ε.Σ.Π. με το ΚΑΕΛΕ Πάτρας διοργανώνει ειδικά σεμινάρια επιμόρφωσης των εργοδοτών ή εργαζομένων της επιχείρησης, ώστε να μην χρειάζονται να απασχολούν Τεχνικό Ασφαλείας επιβαρύνοντας την επιχείρησή τους με ένα επιπλέον έξοδο.

Επειδή οι έλεγχοι είναι εντατικοί και τα πρόστιμα αυστηρά καλούνται οι συνάδελφοι να το διευθετήσουν.
Τηλέφωνο για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής 2610-624818 ΚΑΕΛΕ Πάτρας και 2610-273275 Εμπορικού Συλλόγου.
Ειδικές τιμές για τα μέλη του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …