Αγρίνιο: Η υπάλληλος του σούπερ μάρκετ κρατά την πόρτα κλειδωμένη γιατί φοβάται το... πλιάτσικο!

Αγρίνιο: Η υπάλληλος του σούπερ μάρκετ κρατά την πόρτα κλειδωμένη γιατί φοβάται το... πλιάτσικο! Επειδή έχουν γίνει επιδρομές  η υπάλληλος προτιμά να κλειδώνει και ανοίγει στον επόμενο πελάτη

Σε κεντρικό σούπερ-μάρκετ της πόλης στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου η απογευματινή βάρδια μια στο τόσο έχει την… ατυχία να βγαίνει για κάποια ώρα με ένα μόνο άτομο. Δεν είναι μεγάλος ο χώρος, οπότε θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι κάτι που συμβαίνει και αλλού. Αυτό όμως που δε συμβαίνει αλλού είναι ότι, όσο κρατάει η βάρδια μιας μόνο υπαλλήλου και επειδή έχουν γίνει επιδρομές ουκ ολίγες φορές στα όρια του πλιάτσικου, η υπάλληλος προτιμά να κλειδώνει και ανοίγει στον επόμενο πελάτη -ή αντίστοιχα στον εξερχόμενο- μόλις ξεμπλέξει από το ταμείο ή από άλλη δουλειά που έχει!

Το ζήτημα, ασφαλώς, εδώ δεν είναι το

πώς λειτουργεί το εν λόγω σούπερ μάρκετ(παρόλο που είναι αξιοσημείωτες οι συνθήκες) αλλά το ότι έχει κλαπεί τόσες φορές και έχουν φωνάξει οι υπάλληλοι τόσες φορές την αστυνομία που προτιμούν να δουλεύουν κλειδώνοντας και ξεκλειδώνοντας! Δεν είναι στόχος το συγκεκριμένο κατάστημα μόνο μιας κοινωνικής υποομάδας αλλά όπως λένε οι υπάλληλοι ο χώρος έχει στοχοποιηθεί ειδικά από ομάδες γυναικών της φυλής Ρομ, που αρκετές φορές εφορμούν, βάζουν πράγματα κάτω από τις χαρακτηριστικές τους φούστες και μετά τρέχεις να τις πιάσεις! Οι υπάλληλοι, δε, όταν είναι τρεις ή τέσσερις μαζί κατά κάποιο τρόπο φυλάνε σκοπιά, ακροβολισμένοι στο κατάστημα! Ο συναγερμός ξεκινά με την κραυγή «έρχονται οι…» και ακολουθεί η χαρακτηριστική, πολιτικά μη ορθή, έκφραση που αποδίδεται στις τσιγγάνες. Φυσικά τίποτε από τα παραπάνω δεν μπορεί να γίνει όταν είναι υπηρεσία μόνο μια υπάλληλος οπότε ακολουθεί κλείδωμα μέσα!

Είναι όμως άλλο ένα σημάδι των καιρών, που δεν υπήρχε στην τοπική κοινωνία και η ανάλυση (άρα και η επίλυση του) δεν είναι εύκολη με την πρώτη ανάγνωση.
Πηγή: The Best.gr
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

'Yμνοι από τους Times του Λονδίνου για την ελληνική οικονομία

Η ελληνική οικονομία συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία τρία χρόνια, αναφέρουν …