«Πολικές συνθήκες» στο Εφετείο και Ειρηνοδικείο Αθηνών

Στο Εφετείο και Ειρηνοδικείο Αθηνών, αλλά και σε άλλα δικαστήρια της χώρας δεν λειτουργούν τα συστήματα θέρμανσης, με αποτέλεσμα οι δικαστικοί υπάλληλοι να εργάζονται κάτω από συνθήκες «τριτοκοσμικές, με μπουφάν και γάντια», αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η ΔΑΚΕ δικαστικών υπαλλήλων.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, στο Εφετείο Αθηνών και το Ειρηνοδικείο της πρωτεύουσας, είναι εκτός λειτουργίας ένα μεγάλο τμήμα του συστήματος κλιματισμού των κτιρίων, με αποτέλεσμα οι δικαστικές αίθουσες και τα γραφεία «να θυμίζουν ψυγεία».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …