Σε επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι της Ελαιουργικής

Σε επίσχεση εργασίας έχουν προχωρήσει σύμφωνα με πληροφορίες οι εργαζόμενοι στην Ελαιουργική, καθώς η συνεταιριστική οργάνωση τους οφείλει μισθούς ενός χρόνου! Χαρακτηριστικό της κατάστασης η οποία επικρατεί στην κάποτε κραταιά Ελαιουργική είναι ότι οι εργαζόμενοι πληρώθηκαν το δώρο των Χριστουγέννων τμηματικά, (προκαταβολή – εκκαθάριση) την πρώτη φορά με χρήματα από την τσέπη του προέδρου της Νίκου Βαλή.

Στη συνεταιριστική οργάνωση απασχολούνται

εργαζόμενοι μέχρι και 25 χρόνια, είναι λίγο πριν τη σύνταξη και σήμερα απειλούνται με κατασχέσεις ακόμα και των σπιτιών τους αφού δεν πληρώνονται και έτσι δεν μπορούν να καλύψουν τις δόσεις των δανείων.
Στην Ελαιουργική συνεταιριστική απασχολούνται 12 εργαζόμενοι, από τους οποίους οι 10 στα κεντρικά της Αθήνας και 2 στα γραφεία της στη Θεσσαλονίκη. Στην επίσχεση εργασίας συμμετέχουν 10 εργαζόμενοι.
Ως γνωστό, η Ελαιουργική εδώ και χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα στην καταβολή των μισθών. Πολλές φορές όφειλε μισθούς 5-6 μηνών στο προσωπικό της. Τελευταία όμως το κακό παράγινε καθώς οφείλει ήδη μισθούς 12 μηνών!

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

«Φουσκωμένος» ΕΝΦΙΑ και πώς να τον «ξεφουσκώσετε»

Η ΑΑΔΕ άνοιξε εκ νέου την σχετική πλατφόρμα και οι ιδιοκτήτες ακινήτων που έχουν λάβει …