HSBC: Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου για τους εργαζόμενους της

<b>HSBC:</b> Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου για τους εργαζόμενους της Πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου για τους εργαζόμενους της θα υλοποιήσει η βρετανική τράπεζα HSBC, στη θυγατρική της στην Ελλάδα. Είναι το δεύτερο πρόγραμμα που υλοποιεί η τράπεζα και μέχρι σήμερα δεν είναι γνωστό πόσους εργαζόμενους αφορά το πρόγραμμα.
Φήμες της αγοράς λένε ότι η διοίκηση επιθυμεί να απευθυνθεί σε 100 από τους συνολικά 500 εργαζομένους, ενώ κατά το προηγούμενο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου αποχώρησαν περί τους 150.
Σήμερα ξεκινούν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι κρίσιμες διαβουλεύσεις μεταξύ της ΟΤΟΕ και του σωματείου εργαζομένων της HSBC, στην οποία θα

συμμετέχει και εκπρόσωπος της διοίκησης. Στόχος της εν λόγω συνάντησης είναι ο καθορισμός των όρων αποχώρησης των εργαζόμενων και η εξασφάλιση της εθελοντικής αποχώρησης. Παράλληλα, η ΟΤΟΕ επιθυμεί να λάβει γνώση για τις προθέσεις της διοίκησης ως προς τον αριθμό των εργαζόμενων που έχει στόχο να απομακρύνει, ενώ θα επιχειρήσει να αποκομίσει δέσμευση για τη διασφάλιση των υπόλοιπων θέσεων εργασίας και τη μακροχρόνια παρουσία της HSBC στην Ελλάδα.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου το ταξίδι στην Άγκυρα - Τι είπε για τα θαλάσσια πάρκα

«Είναι ανάγκη να πειστεί το Ισραήλ και να μην προχωρήσει σε κλιμάκωση που θα οδηγήσει …