Τα Διόδια του Ρίου δούλευαν χθες για τον Περισσό;

Διόδια Ρίου: Το ΚΚΕ τα άνοιξε και ζητούσε οικονομική ενίσχυση Πρωτότυπη η ιδέα των μελών του κόμματος

Πληροφορηθήκαμε ότι χθες τα μέλη του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ άνοιξαν για τους οδηγούς τα διόδια του Ρίου και παράλληλα τους ζητούσαν να συνεισφέρουν οικονομικά στο ΚΚΕ. Δεν ήταν μάλιστα λίγοι εκείνοι, οι οποίοι ναι μεν δεν πλήρωναν τα διόδια, ανταποκρίνονταν  όμως στο κάλεσμα των μελών του ΚΚΕ και έδιναν τον οβολό τους για το ταμείο του κόμματος.
Τα ταμεία δηλαδή των διοδίων δούλευαν σήμερα για τον Περισσό.
Ας τα ακούσει αυτά ο Καρχιμάκης που έχει απλήρωτους τους εργαζόμενους στο ΠΑΣΟΚ. Υπάρχει λύση κύριε Καρχιμάκη. Αύριο να δώσετε εντολή, όλες οι εισπράξεις των διοδίων της χώρας να πάνε στο ταμείο του κόμματος. Μεθαύριο καλούνται όλοι οι Νεοδημοκράτες να καταλάβουν κι αυτοί με τη σειρά τους τα διόδια, για να ξεχρεώσει και η Συγγρού.
Και μέχρι το τέλος της εβδομάδας όλα τα κόμματα (εντός και εκτός Βουλής) να συνεχίσουν διαδοχικά το "πλιάτσικο" μέχρι να γεμίσουν τα ταμεία τους!!!
Πρωτότυπο;;;;;
Και επειδή πληροφορούμαστε ότι και το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας αντιμετωπίζει οικονομικές δυσχέρειες, μπορούμε να του αφιερώσουμε το τριήμερο των αποκριών  και της Καθαρά Δευτέρας, για να εισπράξει τις διελεύσεις στη Γέφυρα Ρίου - Αντιρίου (έχει και ακριβότερο εισιτήριο).
Τελικά ερωτούμε, το άνοιγμα των διοδίων αποτελεί μια ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάντια του αυτοκινητόδρομου ή είναι απλώς μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βγάλουμε έξω τα "παγκάρια της Αρχιεπισκοπής"(Π.Γ Περισσού) και να κάνουμε πλιάτσικο στα κρατικά έσοδα;
Υ.Γ. Κι αναρωτιούνταν κάποιοι στο λογιστήριο του ΕΚΠ, που βρέθηκαν δυο (2) σακούλες σκουπιδιών με 10λεπτα και 20λεπτα, για να πληρωθούν περί τις 3000€ συνδρομές σωματείου που ανήκει στο ΠΑΜΕ...
Διαχειριστής ERGASIANEWS: Tse Que ΒΑΡΑ
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για ΑΙΓΙΣ: Mάχη το καλοκαίρι

Ο κος Κικίλιας επεσήμανε μεταξύ άλλων πως μέσα σε 9 μήνες προκηρύχθηκαν διαγωνισμοί ύψους 1,5 …