ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ

Συνεδρίασε σήμερα η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας και με εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπής αποφάσισε ομόφωνα να πραγματοποιηθεί κατάληψη του κτιρίου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το οποίο βρίσκεται στη Νέα Εθνική Οδό στη συμβολή με την Αρέθα (δίπλα από Patra Tv). Η κατάληψη θα ξεκινήσει στις 07.30π.μ και η Διοίκηση του ΕΚΠ καλεί όλους τους Πατρινούς εργαζόμενους και τα πρωτοβάθμια σωματεία -  μέλη να παραβρεθούν εκεί.
Στις 10.30π.μ το ΕΚΠ πραγματοποιεί συγκέντρωση στην Πλατεία Όλγας και αμέσως μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει πορεία προς τα υπό κατάληψη γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, επανέλαβε την προειδοποίησή του προς τους Αχαιούς Βουλευτές, ότι "αν ψηφίσουν τα αντεργατικά μέτρα και το νέο μνημόνιο, να μην επιστρέψουν στην Πάτρα γιατί δεν θα έχουν που να σταθούν".
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογική δήλωση 2024: Όλες οι αλλαγές στo νέο Ε1

Ποιες είναι οι αλλαγές στο νέο Ε1 σε σχέση με πέρσι Του Χρυσόστομου Τσούφη To …