Απεργούν σήμερα και αύριο οι εργαζόμενοι στο μετρό Θεσσαλονίκης

ΣΕ 48ωρη απεργία προχωρούν σήμερα και αύριο οι εργαζόμενοι στο μετρό Θεσσαλονίκης, ζητώντας την καταβολή της μισθοδοσίας τους και την υπογραφή της συμπληρωματικής σύμβασης για τη συνέχιση των αρχαιολογικών ανασκαφών.

Συγκεκριμένα, σήμερα Τρίτη 21/2 θα απεργήσει όλο το επιστημονικό προσωπικό και αύριο Τετάρτη 22/2 όλο το εργατοτεχνικό προσωπικό. Και τις δύο μέρες θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις στα γραφεία της κοινοπραξίας στις 7:00 π.μ.

Οι εργαζόμενοι προειδοποιούν ότι

σε περίπτωση που δεν τακτοποιηθούν τα αιτήματά τους, οι κινητοποιήσεις τους θα κλιμακωθούν.

«Η μη καταβολή της μισθοδοσίας μας, έχει επιφέρει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης σε όλους τους εργαζόμενους, με συνέπεια να μην μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις οικογενειακές μας υποχρεώσεις, οι οποίες τη δεδομένη χρονική περίοδο είναι κατά πολύ αυξημένες. Παράλληλα με το πρόβλημα της μισθοδοσίας μας, σε εκκρεμότητα παραμένει ακόμα η υπογραφή συμπληρωματικής σύμβασης για τη συνέχιση των αρχαιολογικών ανασκαφών», τονίζεται σε ανακοίνωση του σωματείου των εργαζομένων.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Όλα τα σκάνδαλα δείχνουν τον κ. Μητσοτάκη - Οργανωμένος μηχανισμός της ΝΔ παραβιάζει το κράτος δίκαιου

Συνυποβάλλαμε την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση γιατί έχουμε ως θέση αρχής τη συνεργασία των …