Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας στο πλευρό των Εργαζομένων του εργοστασίου της Coca Cola

Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας για την διακοπή παραγωγής στο εργοστάσιo της coca - cola Καταγγέλλει τις αναδιαρθρωτικές κινήσεις της εταιρείαςΣτο πλευρό των εργαζομένων του εργοστασίου της Coca Cola δηλώνουν τα στελέχη του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, τα οποία δηλώνουν έτοιμα να συμπαρασταθούν ακόμα και με κινητοποιήσεις.
"Άλλη μία από τις πλέον κερδοφόρες επιχειρήσεις όπως η COCA COLA 3Ε επικαλείται την κρίση και μιλάει για λειτουργική αναδιάρθρωση, μεταφέροντας τον όγκο παραγωγής των εγκαταστάσεων της Πάτρας και της Θεσσαλονίκης στο Σχηματάρι, το Βόλο και το Ηράκλειο.
Στη δίνη της ανεργίας θα οδηγηθούν 30 εργαζόμενοι, όπου την ανασφάλεια την βιώνουν από το τέλος του προηγούμενου χρόνου. Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καταγγέλλει και καταδικάζει την ανάλγητη απόφαση της εταιρείας. Είναι δίπλα στους εργαζόμενους και δηλώνει έτοιμο για κάθε μορφή κινητοποίησης, για την ανατροπή αυτής της απόφασης, που είναι άλλο ένα πλήγμα για την αγορά της Πάτρας και τους πολίτες της".
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …