AGROTICA-FPZ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Φίλε και Φίλη Παραγωγέ,
Η "ΖΩΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ - AGROTICA Free Products Zone", σε καλεί  να σπάσεις τα δεσμά των μεσαζόντων και να διαθέσεις με άμεσο τρόπο τα προϊόντα σου στον καταναλωτή. Το εθελοντικό μας δίκτυο σου δίνει τη δυνατότητα να απεξαρτηθείς από την εκμετάλλευση, πωλώντας σε αξιοπρεπή τιμή τα προϊόντα σου, σε μεγάλες ποσότητες και χωρίς αυτά να μένουν αδιάθετα και να σαπίζουν στο χωράφι, στα δένδρα και στις αποθήκες.
Σε περιμένουμε να κάνεις τη δική σου προσφορά σε ποσότητες και τιμές προϊόντων όπως η πατάτα, το λάδι, τα κρεμύδια, το ρύζι, το αλεύρι, το μέλι, τα μακαρόνια, τα φασόλια, οι φακές, τα ρεβύθια, τα πορτοκάλια, τα λεμόνια και τα μανταρίνια, το κρασί και οτιδήποτε άλλο παράγεται και τυποποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Αχαϊας.
Καλούμε επίσης οποιονδήποτε συμπολίτη μας έχει γνωστούς και φίλους παραγωγούς αγροτικών προϊόντων, να επικοινωνήσει μαζί τους και να τους ενημερώσει για την προσπάθειά μας. Επίσης καλό θα είναι οι χρήστες του διαδικτύου να βοηθήσουν τους παραγωγούς να αποστείλουν ηλεκτρονικά τις προσφορές τους στα emails: agroticafpz@yahoo.gr και ergasianews@gmail.com , αναγράφοντας την προσφορά τους, το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο (σταθερό και κινητό) και την περιοχή.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας

Άμεση κατάπαυση πυρός και παρέμβαση ΕΕ για ειρηνευτική διάσκεψη  Την άμεση κατάπαυση του πυρός στη …