AGROTICA - FPZ: Χαιρετίζουμε την ανταπόκριση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος

Η "ΖΩΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ - AGROTICA Free Products Zone", καλοσωρίζει την ανταπόκριση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στο κάλεσμα μας, για τη δημιουργία ενός ελεύθερου (φυσικού και ηλεκτρονικού) δημοπρατηρίου αγροτικών -  κτηνοτροφικών προϊόντων, υπό την αιγίδα της πολιτείας.
Ελπίζουμε η βούληση των οργάνων της πολιτείας να μην περιοριστεί στην επικοινωνιακή κατάθεση προτάσεων, αλλά να είναι ουσιαστική και άμεση ώστε να δημιουργηθεί ένας θεσμός ελεύθερης - άμεσης διάθεσης των προϊόντων των παραγωγών, χωρίς μεσάζοντες και χωρίς "καπέλα".
Ως ομάδες εθελοντών, σε συνεργασία με τους παραγωγούς και τους τοπικούς φορείς του Νομού μας, μέχρι την ανάπτυξη και ολοκλήρωση των πρωτοβουλιών της Περιφέρειας, θα προχωρήσουμε στην υλοποίηση της ιδέας για διάθεση προϊόντων σε χαμηλές τιμές προς τους καναλωτές.
Είναι σίγουρο ότι οι δρόμοι μας θα βρεθούν, τόσο με την περιφέρεια, όσο και με τους υπόλοιπους φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης. Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η εθελοντική κίνησή μας να στηριχθεί απ' όλους και να μην μπουν εμπόδια από κανέναν.
Τέλος κάθε πρόταση φορέων επιβάλλεται να περιλαμβάνει τον εθελοντισμό των πολιτών - καταλωτών και την αυτοργάνωση των παραγωγών.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …