Η απαίτηση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου πρός τη Διοίκηση του ΙΚΑ

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι του Νομού για άλλη μία φορά, απαιτούν από την Διοίκηση του ΙΚΑ, την άμεση εξυγίανση του Συστήματος Συνταγολόγησης, της χορήγησης αναρρωτικών αδειών, των βεβαιώσεων ασθενείας, και της χορήγησης των μαϊμού αναπηρικών συντάξεων του ΙΚΑ.
Επιτέλους να σταματήσουν κάποιοι να

ασελγούν εις βάρος, των ήδη χρεωκοπημένων από τέτοιου είδους πρακτικές ασφαλιστικών ταμείων και ασφαλισμένων.

Δυστυχώς, η αδιαφορία των αρμοδίων οργάνων και η ατιμωρησία όλων αυτών που οδήγησαν στην διάλυση των ασφαλιστικών ταμείων και της κατάρρευσης της οικονομίας της χώρας, εξακολουθούν να υπάρχουν και να βασιλεύουν στην χώρα μας.
Ζητάμε για άλλη μία φορά να πάνε στον εισαγγελέα και να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα όλων εκείνων, όποιοι και αν είναι που με κάθε μέσο και τρόπο πλουτίζουν επωφελούμενοι την οικονομική δυσπραγία των ασφαλισμένων ( αναρρωτικές άδειες ) κ.τ.λ.
Ζητήσαμε την επανεξέταση των αναπηρικών συντάξεων, τι έκαναν ; μόνο λόγια. Η τοπική Διοίκηση του ΙΚΑ θέλει και μπορεί να δώσει στοιχεία ας κάνει και το χρέος της η Δικαιοσύνη για να σπάσουν επιτέλους έστω αυτά τα αποστήματα.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει

«Ενα κανονικό κόμμα θα κατέθετε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο εμπρόθεσμα και δεν θα έπαιζε γελοίο …