Ηλεκτρονικό «δίκτυο επαφής» ξενοδοχείων – υποψηφίων εργαζομένων

Η ένωση ξενοδόχων Ηρακλείου, με τη συμμετοχή των δήμων Μαλεβιζίου, Ηρακλείου και Χερσονήσου, δημιούργησε έναν πρωτοποριακό δικτυακό τόπο στη διεύθυνση www.linkedtourism.gr, μέσω του οποίου θα έρχονται σε επαφή υποψήφιοι εργαζόμενοι με τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις του τόπου.
Σκοπός του LinkedTourism είναι να φέρει σε επαφή τους ανθρώπους που επιχειρούν ή εργάζονται στον χώρο της φιλοξενίας, να διευκολύνει την μεταξύ τους επικοινωνία, την ενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων, να προβάλλει τα προσόντα και δεξιότητες των εργαζομένων και όσων επιθυμούν να εργασθούν - ιδιαίτερα των νέων, που σε περίοδο οικονομικής κρίσης δυσκολεύονται στην αναζήτηση εργασίας. Παράλληλα να βοηθήσει τους εργοδότες στην αναζήτηση των κατάλληλων στελεχών και να προσφέρει σταδιακά ποικιλία υπηρεσιών στα μέλη του.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο: www.linkedtourism.gr/
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …